Panggang
Ukuran sareng kustomisasi LOGO
Tingali deui >
Nyandak
Ukuran sareng kustomisasi LOGO
Tingali deui >

Puseur produk

Tingali deui >
Molds Panggang kai
kalawan Silicone Oil Paper
Tingali deui >
Kayu Disposable
Kotak dahareun tilepan
Tingali deui >
Nangtung Adat
Kantong Dicitak
Tingali deui >
Kotak Oval kayu sareng
Palastik / Kayu Tutup
Tingali deui >
Kotak buleud kai
kalawan Tutup Kai
Tingali deui >
Balsa Rectangle Baki kalawan
tutup transparan
Tentang Kami
Suqian Green Wooden Products Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu khusus dina produksi sareng penjualan bungkusan tuangeun kai anu tiasa dianggo sapertos kotak tuang siang kai, cetakan baking kai, baki kai, sareng karanjang kai. Diadegkeun dina 2002 sarta lokasina di Suqian, Propinsi Jiangsu, Cina, kami komitmen kana industri perlindungan lingkungan, ngagunakeun ukur bahan sustainable na biodegradable dina produk urang. TAKPAK brand kami téh sinonim jeung kualitas luhur, ramah-eco jeung pabrik products.Our affordable ieu dilengkepan parabot produksi canggih tur tim profésional terampil, nu nyandak urang nawarkeun harga kalapa tanpa compromising on kualitas. Urang ngarti pentingna pangiriman timely jeung prosés produksi efisien kami ngamungkinkeun urang pikeun nyadiakeun layanan pengiriman barang gancang jeung dipercaya ka customers.We ogé nawarkeun jasa kustomisasi pikeun minuhan kabutuhan unik tur preferensi klien kami. Naha éta Logo, ukuran husus, bentuk atawa desain, urang bisa ngaluyukeun produk urang pikeun minuhan sarat Anjeun. Salaku tambahan, kami nampi pesenan OEM sareng ODM, damel raket sareng para nasabah pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk pikeun spésifikasi pastina.Choose TAKPAK pikeun sadaya kabutuhan bungkusan anjeun.
Tingali deui >
20 Pangalaman
100 Pagawe
50 Nagara-nagara
Harga Wajar
Kustomisasi
Ukuran ngaropéa
LOGO ngaropéa
Saluyukeun sakabéh