Sampeyan kene:
Ngarep FAQ

FAQ

Apa aku bisa ngatur logo?

ya wis. Mangga email kita pola logo, kita bakal nyedhiyani free kriya desain utawa rendering.

Apa biaya pengiriman lan penanganan?

Kargo bakal diwilang miturut volume lan bobot barang nalika checkout. Biaya transfer beda-beda miturut peraturan bank sampeyan.

Apa wektu pangiriman kanggo pesenan?

Kabeh barang kita dikirim saka gudang ing China. Pengiriman udara njupuk 7 nganti 15 dina kerja. Pengiriman laut njupuk 35 nganti 55 dina kerja. Wektu pangiriman tartamtu gumantung ing alamat sampeyan.Referensi wektu logistik ing macem-macem wilayah: AS lan Asia Tenggara: 25 nganti 30 dina. Amerika Utara, Eropa lan Timur Tengah, ora kalebu Amerika Serikat: 45 nganti 55 dina.

Carane sampeyan ngirim?

Kita duwe tim logistik profesional. Saliyane transportasi pelabuhan, kita nyedhiyakake layanan pangiriman omah sing trep kanggo Amerika Utara, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah lan wilayah lan negara liyane.

Pripun nglacak pesenan sandi?

Kanggo transportasi port, bill of lading bakal diwenehake sawise pangiriman. Kanggo pangiriman omah, kita bakal menehi nomer nelusuri lan link pelacakan saka perusahaan logistik sing cocog kayata UPS utawa Fedex. Sampeyan bisa nglacak logistik pesenan sampeyan kapan wae.

Pesenanku teka rusak utawa ilang?

Yen pesenan sampeyan rusak utawa ilang, kirimake gambar produk sing rusak, kemasan karton lan tagihan logistik menyang alamat email kita, sajrone 7 dina kerja sawise ditampa, staf kita bakal mangsuli sampeyan sajrone sedina kerja kanggo ngatasi masalah sampeyan.

Apa sampeyan duwe sertifikat rating kontak panganan utawa sertifikasi liyane?

Kita bisa nyedhiyani macem-macem sertifikat safety kontak pangan kayata FDA, DGCCRF, LFGB, etc.

Cara Pembayaran

Cara pembayaran sing kasedhiya: visa, mastercard, T/T, PAYPAL.

 Privacy settings
Consent to Cookies & Data processing
On this website we use cookies and similar functions to process end device information and personal data. The processing is used for purposes such as to integrate content, external services and elements from third parties, statistical analysis/measurement, personalized advertising and the integration of social media. This consent is voluntary, not required for the use of our website and can be revoked at any time using the icon on the bottom left.
Accept
Decline
Close
Accepted