Bakeware
Kustomisasi ukuran lan LOGO
Ndeleng Liyane >
Takeaway
Kustomisasi ukuran lan LOGO
Ndeleng Liyane >

Pusat Produk

Ndeleng Liyane >
Cetakan Baking Kayu
karo Silicone Oil Paper
Ndeleng Liyane >
Kayu sekali pakai
Kotak Panganan Lipat
Ndeleng Liyane >
Stand Up Custom
Kantong Printed
Ndeleng Liyane >
Kayu Oval Box karo
Tutup Plastik/Kayu
Ndeleng Liyane >
Kotak Kayu Bulat
karo Tutup Kayu
Ndeleng Liyane >
Balsa Rectangle Tray karo
tutup transparan
Babagan awake dhewe
Suqian Green Wooden Products Co., Ltd. minangka pabrik khusus ing produksi lan dodolan kemasan panganan kayu sing bisa digunakake kayata kothak nedha awan kayu, cetakan baking kayu, nampan kayu, lan kranjang kayu. Didegaké ing taun 2002 lan dumunung ing Suqian, Provinsi Jiangsu, China, kita setya marang industri perlindungan lingkungan, mung nggunakake bahan sing lestari lan biodegradable ing produk kita. TAKPAK merek kita sinonim karo produk sing berkualitas tinggi, ramah lingkungan lan terjangkau. Pabrik kita dilengkapi peralatan produksi canggih lan tim profesional sing trampil, sing ngidini kita menehi harga sing kompetitif tanpa kompromi kualitas. Kita ngerti pentinge pangiriman pas wektune lan proses produksi sing efisien ngidini kita nyedhiyakake layanan pengiriman sing cepet lan dipercaya kanggo para pelanggan. Kita uga nawakake layanan kustomisasi kanggo nyukupi kabutuhan lan preferensi unik para klien. Apa iku Logo, ukuran tartamtu, wangun utawa desain, kita bisa ngatur produk kita kanggo nyukupi kabutuhan. Kajaba iku, kita nampa pesenan OEM lan ODM, makarya kanthi rapet karo para pelanggan kanggo ngembangake lan ngasilake produk kanthi spesifikasi sing tepat. Pilih TAKPAK kanggo kabeh kabutuhan kemasan.
Ndeleng Liyane >
20 Pengalaman
100 Staff
50 negara-negara
Rega cukup
Kustomisasi
UKURAN SIZE
KUSTOMISASI LOGO
KASESANAN sakabèhé